Teslim Alma Ofisi
Alış Tarihi
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Saat Aralığı
İade Etme Ofisi
İade Tarihi
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
Saat Aralığı
Belek’te Bir Gün

Belek’te Bir Gün

Belek, sadece kumsalları ve golf merkezleriyle değil, tarihi değerleri ve doğal güzellikleriyle de ayrıcalıklı bir durak. Belek’te araç kiralama işlemi yapmak, bu şirin beldeyi daha iyi tanımanızı ve çok daha fazla sayıda anı ile geri dönmenizi sağlayacak. Avis Belek araç kiralama ofisine giderek araç kiralama işlemini tamamladıysanız Belek’te sadece bir gün içinde neler yapılabileceğini düşünmenin vakti. Belek’te ne yenir? Denize nerede girmeli? Belek’in gezilecek yerleri nereler? Bu sorulara Beleklilerden aldığımız yanıtlarla sizlere keyifli bir gezi rehberi hazırladık.

Belek’te Kahvaltı

Belek’te Kahvaltı

Belek gezisine ve yeni güne mükellef bir köy kahvaltısıyla başlamanızı öneririz. Lezzetli köy kahvaltısı ve etkileyici manzarasıyla dikkat çeken pek çok mekân arasında rahatlıkla seçim yapabilirsiniz. Geleneksel Türk kahvaltısına ek olarak İngiliz ve Fransız mutfağından kahvaltı lezzetlerini de Belek’te deneyimleyebilirsiniz.

Belek’te Gezilecek Yerler

Belek’te Gezilecek Yerler

Belek’te araç kiralama işlemi yapmak keşfedilecek yer ve bir güne sığdırılacak aktivite sayısını artırmak için önemliydi. Kahvaltı sonrasında başlayacağınız Belek geziniz önerdiğimiz ilk adres, Belek çevresindeki doğal güzelliklerden biri olan Kurşunlu Şelalesi. Merkeze yaklaşık 39 km şelalenin bulunduğu millî parkta ciğerlerinizi oksijenle doldurduktan sonra, buraya 12 km uzaklıktaki Perge Antik Kenti’ne doğru yola çıkabilirsiniz. Tarihi Tunç Çağı’na uzanan bu şehirde sizi tarih öncesine ait yapılar ve mağaralar bekliyor. Helenistik dönemin en güzel yerleşim yerlerinden biri olan Perge’den sonra durağınız Sillyon olmalı. Bergama Krallığı’na ait olan kentteki kalıntıların sergilendiği Sillyon, etkileyici atmosferiyle eşsiz bir tarih yolculuğu vadediyor.

Lezzetli Bir Mola

Tarih ve doğayla olan buluşmanızda lezzetli bir mola vermenin zamanı geldi. Aspendos Tiyatrosu’nu görmeden önce güzel bir öğle yemeği için Ege ve Akdeniz mutfağını yansıtan lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. Karides güveç, dil balığı tava, haşhaşlı somon ve dana bonfile gibi lezzetler farklı damak zevklerine hitap ederek çeşitlilik sunuyor.

Keşfe Devam

Keşfe Devam

Büyüleyici Aspendos Tiyatrosu, şüphesiz Belek’teki gezinizin unutulmazları arasında girecek. Anadolu’da, günümüze ulaşmayı başarmış son derece değerli bir Roma tiyatrosu olan Aspendos’u görmeden Belek’ten ayrılmamalısınız.

Bir gün içinde bu kadar keşfin ardından kendinizi Akdeniz’in şefkatli kollarına atmanın vakti geldi. Belek’te halk plajı dışındaki plajların 5 yıldızlı otellere ait olduğunu belirtelim. Eğer deniz keyfi için merkezden biraz uzaklaşmak isterseniz, önerimiz yaklaşık 48 km uzaklıktaki muhteşem Lara Plajı. Türkiye’nin en uzun kumsallarından biri olan Lara, Akdeniz’in keyfini çıkarabileceğiniz en doğru adreslerin başında geliyor. Belek’in 45 km doğusunda bulunan Serik’in kumsalları da denizin tadını çıkarmak için bir diğer seçenek.

Belek'te Akşam Keyfi

Belek’te geçirdiğiniz keyifli bir günün ardından sıra geldi güzel bir akşam yemeğine. Bu günü sizin için unutulmaz kılacak önerilerimiz deniz ürünleri odaklı olsa da Meksika, İtalya, Akdeniz ve Uzakdoğu mutfaklarından seçkiler sunan mekânları da tercih edebilirsiniz. Yengeç, karides, midye ve istakoz odaklı tarif reçeteleri sunan mekânlar eşsiz bir akşam yemeği için ilk tercih olmalı.

Belek’te Gece Hayatı

Belek’te Gece Hayatı

Akşam yemeğinin ardından pek çok mekânda enfes manzaraya karşı içkinizi yudumlayarak sakin bir gece geçirebilirsiniz. Daha çılgın bir gece istiyorsanız partileriyle fark yaratan gece kulüplerini tercih edebilirsiniz. Deniz kıyısında atacağınız bir turla, diğer otellerin eğlence programlarını öğrenebilirsiniz. Belek’te gece hayatının kalbinin5 yıldızlı otellerin kulüplerinde attığını bilmenizde fayda var.

Belek Oto Kiralama

Avis Belek rent a car ofisinden araç kiralama işlemlerinizi yaptıktan sonra, şehrin güzelliklerini daha konforlu ve hızlı bir şekilde keşfedebilirsiniz. Belek araç kiralama rezervasyonunuzu telefonla ya da internet sitemizden yapabilirsiniz.

Avis Araç Kiralama Belek Ofisi
Adres: Belek Mahallesi 19. Sokak No:5 Belek / Serik / Antalya
Telefon: (0242) 715 12 22
www.avis.com.tr