Teslim Alma Ofisi
Alış Tarihi
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Saat Aralığı
İade Etme Ofisi
İade Tarihi
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
Saat Aralığı
Denizli’de Bir Gün

Denizli’de Bir Gün

Denizli’de geçireceğiniz günü planlarken aklınızda birçok soru işaretinin olduğunu tahmin ediyoruz. Bunları ortadan kaldırmak için Denizli’de gezilecek yerler nereler? Pamukkale’ye nasıl gidilir? Denizli’de ne yenir? gibi soruları şehrin yerlilerine sorduk ve verdikleri yanıtlarla küçük bir rehber hazırladık. Denizli’yi de konforlu bir şekilde keşfetmek için yapılacak ilk şey bir araç kiralamak. Denizli’de araç kiralama işlemlerini tamamlamanızın hemen ardından keşfe başlayabilirsiniz.

Denizli’de Kahvaltı

Denizli gezisinden önce güne güzel bir kahvaltıyla başlamanızı öneriyoruz. Yen böreği, cızlama, börülce böreği Denizli’de tercih edebileceğiniz kahvaltılıklardan bazıları. Daha sakin bir kahvaltı yapmak istiyorsanız tulum peyniri, yufka ekmek ve yumurta salatası ile harika bir kahvaltı keyfi yapabilirsiniz.

Denizli’de Gezilecek Yerler

Denizli’de Gezilecek Yerler

Sabah saatlerini Denizli denince akla ilk gelen yer olan Pamukkale’ye ayırmanızı öneririz. Merkeze yaklaşık 17 km uzaklıktaki Pamukkale travertenleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan etkileyici bir yer. Sizi birkaç saatliğine başka bir dünyaya ışınlayacak olan travertenlerin ardından çevreyi keşfetmeye koyulabilirsiniz. Pamukkale’ye 12 km mesafedeki Leodikya Antik Kenti’ni ve yaklaşık 5 km ötedeki Hierapolis’i ziyaret ederek günün ilk bölümünü tamamlayabilirsiniz.

Lezzetli Bir Mola

Kömürde pişmiş kuzu kellesi, Denizlililer için öğle yemeklerinin vazgeçilmezlerinden biri. Şehre özgü lezzetlerden biri olan Denizli pidesi de öğle yemeği için önerdikleri bir diğer lezzet. Yumurta ve kıymayla hazırlanan pide ile nefis bir öğle yemeği molası vermenin tadını çıkarabilirsiniz.

Keşfe Devam

Keşfe Devam

Merkeze yaklaşık 71 km uzaklıktaki Güney Şelalesi, Denizli’de gezilecek yerler arasında. Gelin duvağını andıran şelale, doğayla buluşmak için harika bir fırsat sunuyor. Şelaleden sonraki duraksa 33 km mesafedeki tarihî evleriyle ünlü Buldan olabilir. Gezinizin sonunda sevdiklerinize Buldan dokuması almayı unutmayın! Denizli’de araç kiralamak, Buldan’dan 71 km uzaklıktaki Kaklık Mağarası’na kolayca gidebilmek demek. Travertenler nedeniyle “küçük Pamukkale” olarak adlandırılan mağarada gizemli bir yolculuk sizi bekliyor.

Denizli’de Akşam Keyfi

Keyifli bir günün sonunda yorgunluğunuzu atmak için akşam yemeğinden iyi bir seçenek olamaz. Kendinizi harika bir akşam yemeğiyle ödüllendirmek isterseniz kuzu sırtı, şaşlık, çentik kebabı ya da dana kaburgayla bu güzel günü sonlandırabilirsiniz. Şehirde deniz mahsulleri ve mezeleriyle öne çıkan mekânlardan birisini de tercih edebilirsiniz.

Denizli’de Gece Hayatı

Geceye kaldığı yerden devam etmek isteyenler için Denizli’de farklı alternatifler mevcut. Özellikle hafta sonları canlı performansların olduğu çok sayıda mekanda geceyi sonlandırabilirsiniz.

Denizli’de Oto Kiralama

Avis Denizli ofisinden araç kiralamak şehrin güzelliklerini daha kolay ve hızlı bir şekilde keşfetmenizi sağlayacak. Denizli’de oto kiralama işlemi için rezervasyonunuzu telefonla ya da internet sitemizden yapabilirsiniz.

Avis Araç Kiralama Denizli Ofisleri
Merkez ofis
Adres: 15 Mayıs Mah. Kayalık Cad. No:9 Denizli
Çardak Havalimanı ofisi
Adres: Denizli Çardak Havalimanı İç Hatlar Geliş Terminali Denizli
Telefon: (0258) 213 8181
www.avis.com.tr