Teslim Alma Ofisi
Alış Tarihi
{{fromDayNumber}}
{{fromDayName}} {{fromMonthName}}
Saat Aralığı
İade Etme Ofisi
İade Tarihi
{{toDayNumber}}
{{toDayName}} {{toMonthName}}
Saat Aralığı
Avis araç kiralama maceranız burada başlıyor!

Avis uygulaması ile yolculuğunu hızlıca planla! Türkiye'nin 58 noktasında şehir ofisleri, 34 noktasında havalimani ofisleri ve Avis Yanında ofisleri ile parmaklarının ucunda..

App Store
deniz manzarası

2021'in En Trend Destinasyonları 

Hayatımızda yadsınamaz değişiklikler yaratan pandemi sürecinde tatil alışkanlıklarımızda da değişiklikler meydana geldi. Bu sebeple artık daha izole, içe dönük, daha ufak gruplarla yapılan etkinliklerin gerçekleştirildiği yeni nesil tatiller tercih edilmeye başlandı. Kişi sayısı ve isteklere göre çeşitli tatil şekilleri mevcut olmakla birlikte tatil rotası belirlerken en önemli hususların güvenlik ve hijyen olması; kalabalık ortamlardan ziyade tatile beraber çıktığımız kişilerle vakit geçirebileceğimiz, havadar, huzurlu, doğayla iç içe ve güvenli yerleri tercih etmemize olanak sağladı.

Tatil Türleri

Kişisel Alanımızda:
Sevdiklerimizle ve doğayla iç içe, birbirimize vakit ayırdığımız tatiller için teknolojiden ve kalabalıktan bir nebze uzaklaşabileceğimiz özel alanlar kiralayabildiğimiz yerlere göz atabiliriz. İster bungalovlar ister dağ evleri ister kiralık villa olsun, size ayrılmış alanda sevdiklerinizle kalabalıklardan uzak, uzun doğa yürüyüşlerine çıkabileceğiniz birçok lokasyon mevcut. Bahsettiklerimiz, neredeyse ülkemizin her şehrinde buluyor ve farklı şehirlerde çok farklı ortamlarda vakit geçirmenizi sağlıyor. Özellikle de Marmara bölgesinde, şehirden uzaklaşmak için tercih edilebilecek çok güzel yerler bulunuyor.

Meditasyon ve Yoga Severlere:

Bir başka doğaya ve açık alanlara saygılı tatil şekli olan yoga ve meditasyon kampları, kendinize ve huzura ulaşmanızda size yoldaşlık edebilir. Yılın her zamanı Kocaeli, İzmir, Antalya ve Muğla gibi çeşitli yerlerde bulabileceğiniz bu etkinliklere katılabilir, vücudunuzu ve kendinizi tanımak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Sakinlik Arayanlara:

Sevdiklerinizle güvenli ve huzurlu bir tatil arayışındaysanız ‘’CİTTASLOW’’ yani “Sakin Şehirler”e bir göz atmanızı öneririz. Yapılan değerlendirmeler sonucunda bu ünvanı kazanan şehirlerin, 50 binin altında nüfusa sahip olması, hız sınırlarının değerlendirmelere uygun düzenlenmesi gibi koşullar altında bulunması gerekiyor. Farklı iklim koşullarında, farklı kültürel değerlere sahip Cittaslowlar’da bakir koyları, yemekleri, havayı ve doğayı deneyimleyerek huzurun keyfini çıkarabilirsiniz.

Uzun Yol ve Kamp Bağımlılarına:

Karavanla veya otomobille kamp alanlarına ulaşıp, aynı zamanda yolun da keyfini çıkarabileceğiniz rotalar da vazgeçilmez seçenekler arasına giriyor. Ege Bölgesinde ören yerleri ve tarihi alanları gezerek Muğla’ya ulaşıp kamp yapabilir veya Doğu Karadeniz’in sahillerini ve eşsiz manzaralarını takip edip yine inanılmaz manzaralarda vakit geçirebilirsiniz. Gezmek ve görmekle bitiremeyeceğimiz kadar doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerle bezeli ülkemizin her yönünde ulaşabileceğiniz çok fazla muhteşem seçenek, hepimizin tatil zevkine hitap edebilecek çeşitlilikte.

Avis

Avis karavan kiralama hizmeti, araç kiralama hizmeti gibi seçenekleriyle sektöründe hem hijyen, konfor ve güvenlik anlamında hem de 5000’den fazla lokasyonda bulunan ofisleri, avis.com.tr ve 444 28 47 no’lu rezervasyon merkeziyle ulaşılabilirlik anlamında lider konumda. En geniş araç filosuna ve en yaygın ofis dağılımına sahip Avis; İstanbul, İzmir ve Ankara’da Avis Yanında hizmetiyle kiralık aracınızı istediğiniz yere kadar getirip teslim ediyor.